Præsentation af den nye, 19. udgave af højskolesangbogen

Fællessang, solosang og fortælling

Duoen Kjær-Lindgren har sammensat et varieret program, der tager tilhørerne med på en rundrejse i den nye, 19. udgave af højskolesangbogen.

Hvad kom med? Hvad måtte vige pladsen? Nye og kendte fællessange kædes sammen med fortællinger og blandes med solosange, der præsenterer nogle af de sange, der er med for første gang.

Aftenen bliver således til en helhed af nyt og gammelt med mulighed for både selv at synge og at lytte til en række af de nye sange.

Duoen Kjær-Lindgren har udgivet de to anmelderroste cd’er fra hhv. 2007 og 2013; ”Så syng da, Danmark, lad hjertet tale…” I og II, hvor også jazzmusikerne Peter Vuust og Christian Vuust medvirker. Cd’erne indeholder en række nye og kendte sange fra den 18. udgave af højskolesangbogen fra 2006. Med afsæt i sangene fra de to cd’er har duoen medvirket ved en lang række sangaftner rundt om i landet siden 2007 med konceptet ”Fællessang, solosang og fortælling”.

Pris: 8.000 kr. + transport

Erling & Anette
Erling & Anette

Så syng da, Danmark, lad hjertet tale…

Sange fra d. 18. udgave af højskolesangbogen

For både Anette Kjær og Erling Lindgren er den danske sang og højskolesangbogen en hjertesag. Det har indtil videre resulteret i to anmelderroste cd’er fra hhv. 2007 og 2013; ”Så syng da, Danmark, lad hjertet tale…” I og II, hvor også jazzmusikerne Peter Vuust og Christian Vuust medvirker. Alle sange på de to cd’er er hentet fra den 18. udgave af højskolesangbogen og er en blanding af nye og gamle sange.

Koncerten præsenterer en række af sangene fra de to cd’er, sunget af Anette Kjær, der akkompagneres af Erling Lindgren. Sangene bindes sammen af fortællinger og undervejs får tilhørerne mulighed for at synge med på fællessange fra den 18. udgave af højskolesangbogen.

  • Programmet tilpasses efter arrangørens ønsker.
  • Varighed: ½ time – 2 timer.
  • Velegnet i både sognehus og kirkerum som koncert med fællessang og fortælling.
  • Kan også indgå i en musikandagt, aftensangsgudstjeneste eller lignende.
  • Hør lydklip fra de to cd’er her.
  • Erling Lindgren

Pris: 7.500 kr. alt inkl.