Cd'er

Medvirkende

Anette Kjær

Anette Kjær, sang

Klassisk uddannet sanger. Engagementer på bl.a. Den Jyske Opera og Aarhus Sommeropera. Gæstelærer /gæsteforedrags- holder på flere højskoler. Har skrevet en række artikler til ”Sanghåndbogen”. Arbejder freelance som foredragsholder, sanger og underviser. Fastansat som organist ved to kirker i Himmerland. Indspillede i 2007 cd’en ”Så syng da, Danmark, lad hjertet tale…” i samarbejde med Erling Lindgren, Christian Vuust og Peter Vuust.

Christian Vuust, saxofoner og klarinet

Saxofonist, klarinettist og komponist. Docent ved Det Jyske Musikkonservatorium. Har i mange år været aktiv på den skandinaviske jazzscene, bl.a. som ophavsmand til det Grammy-nominerede album The Thule Spirit. Har spillet og indspillet med Den Danske Salmeduo, Pauseland, Jeff Ballard, Aaron Parks m.fl.

Christian Vuust
Erling Lindgren

Erling Lindgren, klaver

Organist ved Lemvig kirke. Har undervist på Testrup Højskole, Aarhus Universitet, Vestervig Kirkemusikskole og Nr. Nissum Seminarium og HF.

Leder af Lemvig Kammerkor. Har komponeret en lang række salmer og folkelige sange, heraf 12 i Højskolesangbogen. Modtog i 1995 Den Folkelige Sangs Pris. Aktiv som foredrags- holder, jazzpianist og orgelsolist.

Peter Vuust, akustisk bas

Professor ved Det Jyske Musikkonservatorium. Har spillet med jazzstjerner som Tim Hagans, John Abercrombie, Dave Liebman, Ted Curson, Jukkis Uotila, Mal Waldron, Lars Jansson og mange flere. Studiemusiker på mere end 80 plader.

Hjerneforsker ved Center for Funktionelt Integrativ Neurovidenskab (CFIN), Aarhus Universitet og leder af forskergruppen Music In the Brain. Modtager af Jazzselskabets ”Gaffelpris” 2009.

Tilbage

Peter Vuust