Referencer

Referencer

Nedenfor kan du læse, hvad arrangører og tilhører har skrevet om Anette Kjærs foredrag og sangaftner.

Morgensang fra Folkekirkens Hus, Aalborg d. 26. januar 2021 med Anette Kjær

Produceret af Folkekirkens Hus.

Morgensang fra Folkekirkens Hus, Aalborg d. 9. februar 2021 med Anette Kjær

Produceret af Folkekirkens Hus.

Tilhører skrev om Anette Kjærs foredrag og sangaftner:

På vegne af Kvindeligt voksenstævne i Hjørring vil jeg gerne sige dig mange tak for det, du gav os lørdag eftermiddag.

Trods din lille statur fylder du rummet helt med sange og fortællinger. Det går alt samme lige til hjertet. Selv “Jeg ved en lærkerede” formår du at åbne, så man pludselig ser den i et andet og smukkere lys.

Endnu en gang tusind tak.

Hanne Damgren Kristoffersen

Vinterens sange blev pludselig til meget mere for mig i aftes gennem dine fortællinger. Det var skønt af få dem formidlet, bundet sammen og det blev en ny oplevelse at synge dem…. Det blev en meget større aften end jeg havde forventet. Tusind tak.

Birgit Gade, 2. alt i Silkeborg Motetkor

Arrangører skrev om Anette Kjærs foredrag og sangaftner:

Efter nogle timer i selskab med Anette Kjær er man opløftet og oplivet – simpelthen. Anette tog hele forsamlingen med – engageret, humoristisk, eftertænksomt og med stor sans for både ord og toner. Anette er som foredragsholder velforberedt og vidende og ikke mindst TIL STEDE helt ud i hjørnerne.

Hannah Lyngberg-Larsen, Sortebrødre kirke, Viborg

I en sal med fyldt hus – 140 deltagere – holdt Anette tilhørerne i ånde med en livgivende fortælling … Det var en stjernestund…

Peter Hedegaard, Valgmenighedspræst

Anette Kjærs foredrag er lærerigt, folkeligt og fornøjeligt.

Sten Kaalø, Bovlund Frimenighed

Teksterne blev gennemgået på en særdeles festlig og uddybende måde… En stor oplevelse for alle. Det bliver ikke sidste gang menighedsrådet i Ørsted Sogn gøre brug af Anette, da hun er en yderst behagelig og faglig dygtig person. 

Jonna Haslund, Ørsted menighedsråd

Vores højskoleuge fejrede sit 10 års jubilæum i år. Det betyder, at der er gået mellem 70 og 80 foredragsholdere igennem i løbet af disse år. Langt de fleste har været både gode, spændende og professionelle. Men Anette Kjær modtog som den første i de 10 år en stående applaus.

Simon Griis, projektleder

Anette Kjær har i sommeren 2014 holdt foredrag på to kurser om den danske sang på henholdsvis Rødding Højskole og Hadsten Højskole.

Som kursusleder har jeg været særdeles glad for disse foredrag, og det gælder også kursisterne. Det fik jeg mange tilkendegivelser om.

Anette Kjær har en stor, grundig og omfattende viden om de emner hun formidler. Hun indlever sig i emnet, så foredraget bliver intenst og medrivende. Tilhørerne får derved en meget fin oplevelse og naturligvis en kvalificeret viden om emnet.

Derfor er jeg glad for at kunne give hende de bedste anbefalinger som en særdeles kvalificeret foredragsholder.

Ole Brunsbjerg, Formand for Højskolesangbogsudvalget